Hej!
Parę dni temu odbył się naprawdę dość spory zlot naszego klubu do Gliwicach zawitało aż 33 Bravo (miejscami było ich jeszcze więcej) Miało to miejsce na rozpoczęciu sezonu wszystkich marek impreza organizowana przez klub Dobre, bo Włoskie. Nasz klubu nie mogło zabraknąć na takiej imprezie i jak się okazało mieliśmy jeden z największych sektorów klubowych na zlocie szkoda, że oddalony tak od ścisłego centrum wydarzenia, ale tak czasami bywa. A zlot był naprawdę niesamowicie fajny szczególnie ten moment, kiedy około 10 Bravo jechało razem z Sosnowca przez miasto, a potem wyleciało na A4 było to niesamowite przeżycie szczególnie, że jechałem pierwszy, a reszta za mną Dziękuję,Dziękuję i jeszcze raz Dziękuję wszystkim za wizytę!
Grupa Śląska oraz Małopolska pokazała klasę. Podsyłam fotki ode mnie oraz od klubowicza @Roberto dzięki Robert za mega dobre foty! A… no i od Tomka z Kozackie Samochody na facebooku również dzięki! Nie mogę też zapomnieć o @Moveon i jego również pięknych fotach
Reszta zdjęć pod linkiem-https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing Widzimy się na kolejnych zlotach!

„Nic wielkiego na świecie nie zostało osiągnięte bez pasji”. George Hegel
FIAT BRAVO T-JET
Zapraszam do sprawdzenia mojego tematu:
viewtopic.php?f=5&t=3003
Pozdrowienia dla wszystkich!
FIAT BRAVO T-JET
Zapraszam do sprawdzenia mojego tematu:
viewtopic.php?f=5&t=3003
Pozdrowienia dla wszystkich!